ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ
       
Πώς θα έρθετε με flying dolphins ...

Highslide JS... από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ιπτάμενα Δελφίνια για την Ύδρα, τα οποία παίρνουν μόνο επιβάτες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας εκτελούνται αρκετά δρομολόγια, ανάλογα με τη χρονική περίοδο.

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά για τα flying dolphins και περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά για τα flying cat.

Τα δρομολόγια εκτελεί η Hellenic Seaways: 210-4199000

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε ημέρας από το Link

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ


Το πρακτορείο Flying Dolphins στην Ύδρα βρίσκεται στο κέντρο της παραλίας.
Τηλ. επικοινωνίας 22980-54007, 53812.

  

Πως θα έρθετε στο Μετόχι από την Αθήνα με το αυτοκίνητό σας

Highslide JSΑν έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει, τότε μπορείτε να έρθετε εύκολα από την Αθήνα σε περίπου 2 ώρες & 45'.

Ακολουθώντας την Αττική Οδό και εν συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, μετά τον Ισθμό κάνετε αριστερά προς την Επίδαυρο (Κόρινθος Έξοδος Β' - Επίδαυρος).

Οδηγείτε για 30 περίπου λεπτά και φθάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο. Λίγο πριν θα δείτε πινακίδες προς Πόρο ή Σπέτσες. Στη διασταύρωση θα στρίψετε δεξιά και αμέσως κάτω από την γέφυρα αριστερά.

 Στη συνέχεια ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο, προσέχοντας να δείτε την πινακίδα προς Πόρο. Στο σημείο αυτό θα κάνετε λοξώς αριστερά για τον Πόρο και θα φθάσετε στο Γαλατά, ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο σε 30 περίπου λεπτά.

Διασχίζετε τον Γαλατά και συνεχίζετε ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο. Περνάτε από τις περιοχές Πλάκα - Λεμονοδάσος - Αλυκή και μετά από περίπου μισή ώρα βρίσκεστε στο Μετόχι.

Ο δρόμος είναι αρκετά καλός και για τη συνολική διαδρομή από την Αθήνα μέχρι το Μετόχι, με μία μέση ταχύτητα, χρειαζόμαστε περίπου 2 ώρες & 45'.

Από το Κρανίδι, το Πόρτο Χέλι, την Κόστα ή την Ερμιόνη, φτάνετε στο Μετόχι ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο προς Θερμίσια με το αυτοκίνητό σας, περίπου σε 45 λεπτά.

Το Μετόχι είναι μια περιοχή απέναντι από την Ύδρα, στην οποία υπάρχει χώρος και αν θέλετε φυλασσόμενο parking για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να περάσετε απέναντι στην Ύδρα, με δρομολόγια που εκτελούνται καθημερινά από τα σκάφη "FREEDOM Ι & ΙΙ & III" μέσα σε 20 λεπτά.

Από το Μετόχι, μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε στην Ύδρα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και με θαλάσσιο ταξί.


ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ:

A. ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ FREEDOM Ι & ΙΙ & III

Β. ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ FREEDOM Ι & ΙΙ & III

 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΥΔΡΑ ΛΑΙΝΣ Ν.Ε. - 6947325263
ΤΗΛ./ΦΑΞ: 22980 - 52961